Kertsmarkt

KerstmarktOp donderdag 17 december vanaf 17.00 uur is er weer een sfeervolle Kerstmarkt op het parkeerterrein voor wijkgebouw "de Frosk".
Naast diverse kramen is er ook een draaiend rad, het dweilorkest "De Menamer Feintsjes", een accordion-orkest, een draaiorgel enz. In het wijkgebouw zijn diverse oude ambachten te vinden. En hoogstwaarschijnlijk komt de Kerstman dit jaar ook weer de Kerstmarkt bezoeken en kunnen kinderen met hem op de foto.
Verder kunt u weer genieten van eigen gemaakte snert door topkok Jan Eric, van een warme Gluhwein en wordt er ook weer warme chocolademelk en warme worst verkocht. Kortom: Er is weer van alles te doen.
Voor de jeugd is er een mooie kleurplaat waar je een prijs mee kunt winnen. Deze kleurplaat vind je in de wijkkrant of kun je >>hier<< downloaden en/of afdrukken. De eerste prijs is een waardebon van E. 50,00. De tweede prijs is een waardebon van E. 25,00 en de derde prijs is een waardebon van E. 10,00. Verder zijn er nog verschillende andere prijzen te winnen. De kleurplaat moet je voor 14 december inleveren in de Frosk of bij viskraam "Hajodoco".
We hopen jullie allemaal te zien!