Op zaterdag ?? is er een Dames en Heren Kledingbeurs in Wijkcentrum Froskenburch van 11.00-13.00 uur. Wijkbewoners van Aldlân en Nylân kunnen hun bruikbare (zomer)kleding aanbieden door zich t/m zondag ?? in te schrijven via het >inschrijfformulier<  
LET OP: Alleen kleding voor volwassenen. Geen kinderkleding. 
Van de opbrengst is 75% voor u als verkoper en 25% voor de wijkorganisatie. 

Voor vragen kunt u >hier< contact met ons opnemen. 

Kleding brengen:
Nadat u zich heeft opgegeven en de stickers voor op de kleding heeft ontvangen, kunt u uw kleding inleveren op vrijdag?? van 15.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 in Wijkcentrum Froskenburch, Salomonszegel 99 8935 SC Leeuwarden. Mocht u achteraf toch niet in de gelegenheid zijn om de kleding op bovengenoemde tijdstippen langs te brengen, laat dit dan >hiereven weten.

Opbrengst en de onverkochte kleding ophalen:
U kunt uw opbrengst en de niet verkochte kleding ophalen op zaterdag 31 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur in Wijkcentrum Froskenburch. U kunt ter plekke een selectie maken van de kleding die u mee terug wilt nemen en wat u aan het goede doel wilt schenken.

Reglement van de Dames en Heren Kledingbeurs Aldlân 
Hieronder volgt informatie en de voorwaarden voor deelname aan de Dames en Heren Kledingbeurs Aldlân.

1. Iedereen kan kleding inbrengen.

2. De beurs wordt twee keer per jaar gehouden, 1 keer in het voorjaar en 1 keer in het najaar.

3. Op de beurs in het voorjaar biedt u zomerkleding aan, op de beurs in het najaar winterkleding.

4. U kunt kleding, schoenen, sjaals, hoeden en petten inbrengen, mits ze schoon, gestreken, heel en eigentijds zijn. Sieraden en dergelijke zijn niet toegestaan.

5. Aanmelden kan tot uiterlijk de zaterdag, een week voor de beursdatum.

6. U voorziet al uw spullen van een sticker, welke in de week voor de kledingbeurs van maandag t/m vrijdag in het wijkgebouw kan worden opgehaald. Worden de stickers niet binnen die periode opgehaald, dan gaat men er van uit dat u er van afziet om kleding aan te bieden. Als u in de 2 weken voor de beurs opgeeft kan het zijn dat u de stickers in de laatste week pas ontvangt. Op de sticker staat een code van de organisatie en u noteert de maat en uw prijs. De sticker plakt u leesbaar op de buitenkant van de kleding. Tenzij de sticker op de stof niet goed plakt. Dan graag de sticker zichtbaar aan de binnenkant bovenaan vastplakken.

7. Tassen, dozen en andere verpakkingen die u terug wilt hebben voorziet u ook van een codesticker, zonder er iets op te zetten.

8. Per huisadres kunt u maximaal 30 artikelen inleveren.

9. Van de opbrengst is 75 % voor u als verkoper en 25 % voor de wijkorganisatie.

10. In verband met weinig interesse en ruimte kunt uitsluitend kleding inleveren.

11. U kunt uw kleding altijd de vrijdag voor de zaterdag wanneer de beurs gehouden wordt in Wijkcentrum Froskenburch inleveren. De tijden daarvoor zijn: van 15.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Wijkcentrum Froskenburch, Salomonszegel 99

Opbrengst en de onverkochte kleding ophalen: 
U kunt uw opbrengst en de niet verkochte kleding ophalen op dezelfde zaterdag dat de beurs gehouden wordt tussen 17.00 en 18.00 uur in Wijkcentrum Froskenburch. U kunt terplekke een selectie maken van de kleding die u mee terug wilt en wat u aan het goede doel wilt schenken.

Let op!
1. De organisatie beslist of de artikelen aan de voorwaarden voldoen en of ze ingebracht kunnen worden.

2. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor vernieling of vermissing van de ingebrachte kleding.

3. Controleer uw spullen bij het ophalen. Onjuistheden kunnen dan eventueel nog hersteld worden. Na 18.00 uur op de zaterdag van de kledingbeurs is dit niet meer mogelijk.

4. Spullen die niet worden opgehaald, zullen aan een goed doel worden overgedragen.

5. Via de wijkkrant en de social media zullen wij u op de hoogte brengen van de totale opbrengst.

6. Door u in te schrijven bij onze beurs gaat u akkoord met de voorwaarden hierboven.